Vakkundige service op maat

Service staat bij ons hoog in het vaandel. Tegen een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding installeren en onderhouden wij uw systeem vlot en vakkundig. Wij kunnen u dit bieden door onze ruime ervaring in alle sectoren van de markt.

Onderhoud aan uw installatie is belangrijk. Wanneer u beschikt over een installatie die een inhoud heeft waarvan de CO₂-equivalent groter is dan 5 ton, dan bent u volgens de Nederlandse regelgeving verplicht onderhoud uit te te laten voeren. Een periodieke inspectie heeft daarnaast diverse voordelen:

  • Het verhoogt het rendement van uw installatie en vermindert daardoor de energiekosten.
  • Het voorkomt onnodige storingen en/of slijtage.
  • U betaalt geen voorrijkosten bij storingen die gemeld en opgelost worden tijdens kantooruren.

Wij kunnen u onderhoud op maat aanbieden door middel van:

  • Een Onderhoudscontract met Garantieplan (OGP)
  • Een Standaard Onderhoudscontract (SOC)

Onderhoudscontract met Garantieplan (OGP)
Op alle nieuwe klimaatbeheersing systemen die wij monteren, heeft u 2 jaar fabrieksgarantie. Als u gebruik maakt van ons onderhoudscontract met garantieplan, verlengt u de garantieperiode tot een periode van 5 jaar met all-in garantie. U heeft 5 jaar service op werkzaamheden die binnen kantooruren worden uitgevoerd en betaalt hiervoor geen voorrijkosten.

Standaard Onderhoudscontract (SOC)
Zowel nieuwe als bestaande klanten bieden wij de mogelijkheid om een standaard onderhoudscontract af te sluiten. Wij komen vervolgens ieder jaar bij u langs om onderhoud uit te voeren. Mocht u een storing melden, die wij binnen kantooruren voor u kunnen oplossen, dan berekenen wij geen voorrijkosten.