Daikin

Daikin airconditioningsystemen zijn lucht/lucht warmtepompen, die uw woning niet alleen koelen maar ook verwarmen. Door vooral gebruik te maken van de hernieuwbare energiebron lucht zorgen zij voor een lagere CO2 -uitstoot en een optimaal comfort, het hele jaar door.

Voor elk type woning
Of het nu gaat om renovatie of nieuwbouw, een Daikin airconditioningsysteem is een logische oplossing voor het koelen én verwarmen van uw woning. Onze lucht/lucht warmtepompen zijn eenvoudig te plaatsen en ideaal om oude traditionele systemen te vervangen. De flexibele oplossingen zijn toepasbaar in alle ruimtes en met energielabels A+++ een goede keuze voor energiezuinige woningen.

Maakt gebruik van hernieuwbare energie
Onze lucht/lucht warmtepompen maken voor 80% gebruik van de hernieuwbare energiebron lucht en 20% van traditionele energiebronnen. Ze verwarmen en koelen uw woning met een energierendement van A+++, het hoogst mogelijke energierendement op de markt.

Bekijk de R32 SkyAir systemen van Daikin welke Co2 uitstoot aanzienlijk verminderen

Mitsubishi

Comfortabel werken
In een te warm of te koud kantoor werken uw medewerkers niet graag. Ze presteren het beste in een comfortabel binnenklimaat. Ieder mens is anders en heeft daarom andere klimaatbehoeften. Met de klimaatsystemen van Mitsubishi Electric voelt iedereen zich prettig.

Comfort met °ClimateCare
In een handomdraai koelt u op warme zomerdagen en ’s winters zorgt u voor een aangename temperatuur. Naast koelen en verwarmen, filteren en ontvochtigen de klimaatsystemen van Mitsubishi Electric moeiteloos uw pand. In iedere ruimte naar eigen wens afgestemd, zodat het klimaat te allen tijde prettig aanvoelt. Dat noemen wij °ClimateCare.

Zuinig met energie
Een gezond en evenwichtig milieu vinden wij net zo belangrijk als een comfortabel binnenklimaat. Daarom zijn onze klimaatsystemen fluisterstil en zuinig met energie. Dankzij de inverter-warmtepomptechnologie behoren de systemen tot de meest efficiënte klimaatoplossingen. U beperkt uw CO2-uitstoot met 50 tot wel 100% in vergelijking met conventionele klimaatsystemen. En dat is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee.

Bekijk de oplossingen van Mitsubishi voor thuis en op kantoor